miércoles, 24 de julio de 2013

Gracies


Gracies a tots per haver fet possible que no sols estiguerem al campament els xiquets i els monitors, si no tots els que ens heu acompanyat fent us d'aquest bloc. Gracies a Toni i a Pere per haver-lo creat, per fer que es puguera consultar tant en la web de la parroquia com pel facebook. Als pares i mares de Pego i de Benissa, que heu anat seguint-nos dia darrere dia. A tots els que ens coneixeu i valoreu la nostra faena (benisseros, pegolins, calpins, grup alfha,....). Als conciliaris que ens han ajudat i visitat: Don Jose, Angel i el nostre estimat Jordi.
I per supost a tots els xiquets i monitors (i a Juan Pasqual, com no) gracies a ells es possible el nostre: Sempre Units!
Fins l'any que ve!

3 comentarios:

  1. GRACIES A VOSALTRES!!!!

    Fins l´any que ve.

    ResponderEliminar
  2. moltes gracies a vosaltres per cuidar dels nostres fills aixi de be.

    ResponderEliminar
  3. Espere que no siga massa tard per a donar-vos les gràcies. Estic TAN contenta de lo bè que ho ha passat Emma, de que NO LI HE FET falta per e rés (el que vol dir que estava ben atesa), de la confiança que m'haveu donat de que estaría bé (i així ha segut)...que no tin paraules per a agraïr-vos tot el que he fet. MIL GRÀCIES. SOU UNS CRAKS.
    Rosario

    ResponderEliminar